Othertongue is een nieuwe universele wereldtaal met beelden – een taal die iedereen kan leren. Mensen en bedrijven met dezelfde positieve houding ten aanzien van het leven en de wereld kunnen zich via Othertongue sneller verbinden. Waar ze ook wonen, welke taal ze ook spreken. Gebruik is gratis. De beelden (‘ovjects’) kunnen gesponsord worden.

clyphs

Bekijk de eerste 400+ ovjects.

Lees hoe je een ‘adoptor’ van een van de ovjects kunt worden. Claim het ovjects dat je na aan het hart ligt of dat bij jouw business hoort voordat iemand anders dat doet.

De woord- en uitspraakweergave van Othertongue is geschreven in Synglish. Bekijk een kort verhaal in Othertongue met Synglish onderschriften.

De taal is in ontwikkeling, maar dat geldt voor elke levende taal. In Othertongue is de ontwikkeling snel. Gebruikers dragen dagelijks aan de taal bij met nieuwe beelden en woorden, combinaties van beelden / woorden en regels of gewoonten die kunnen worden opgenomen in de taal. Deze site is het platform waar gebruikers een bijdrage kunnen leveren.

De taal moet voldoen aan een aantal voorwaarden:

  • De taal moet een weerspiegeling zijn van zo veel mogelijk beelden (en woorden) die al standaard zijn
  • De taal moet zo regelmatig mogelijk zijn en daardoor gemakkelijk te leren
  • De taal moet praktisch zijn voor gebruik op mobiele / smartphones en tabletten; hoe minder typen, des te beter
  • De taal moet uitnodigen tot creativiteit: minder elementen en meer combinatiemogelijkheden
  • De taal moet een positieve houding uitdrukken

Lees de algemene voorwaarden voor gebruik »